The Fabulous Queer Xmas

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Evenementen Getagged

Voor hun tweede seizoen, Sing Out Brussels! (The Fabulous Queer Choir) wilde een show neerzetten die je zal verrassen. En toch, wat is meer clichématig dan een kerstconcert in december? Bereid je goed voor op iets anders. Iets om Kerstmis echt inclusief te maken voor iedereen. Dit concert zal je vragen stellen over cis-heteronormativiteit en identiteit door middel van liedjes en een zeer kleurrijke vertelling. Het weerspiegelt onze waarden: streven naar muzikale topkwaliteit, plezier hebben in wat we doen en onze toewijding aan activisme, respect, openheid en het smeden van een sterke gemeenschapszin. We zijn bijzonder blij om het podium te delen met de Pink Singers van Londen, het eerste LGBTQI+ koor opgericht in Europa. Met de steun van Christos Doulkeridis, burgemeester, Els Gossé, schepen van Wijkleven, en de leden van het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Elsene.

Date
14/12/2019

Venue
Théâtre Molière
Square du Bastion 3
1000 Bruxelles