Eindelijk terug op het podium voor het Q.artz Festival!

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Nieuws

Op 18 september opende ons koor het Q.artz festival, een evenement ter ere van LGBTQI+-artiesten in Brussel.

Voor het eerst sinds maart 2020, herontdekte Sing Out Brussels! het plezier van het podium en het contact met het publiek. Een moment van puur geluk tijdens een mooie zomermiddag in een uitzonderlijke omgeving: de tuinen van het voormalige hospice Pacheco, een locatie die momenteel herbestemd wordt.

Het Q.ARTz Festival werd georganiseerd door Belgian Pride van 18 tot 26 september 2021. Dit multidisciplinaire kunstfestival belicht de queercultuur en ondersteunt tegelijkertijd diversiteit en lokale economie. Volgens Pride had de cultuur te lang stil gelegen en was het dusweer tijd om het podium op te gaan!

Sing Out Brussels! had niet meer live opgetreden sinds de openingsavond van het Lesborama-festival in maart 2020, een week voor de lockdown. Ons laatste grote concert (The Fabulous Queer Christmas) vond plaats in december 2019. We zongen drie nummers op dit evenement en hadden ook het genoegen om backing vocals te zingen voor artiest Peggy Lee Cooper tijdens haar laatste nummer. Een moment van vreugde en gedeeld plezier dat werd vastgelegd in enkele foto’s.