20ste verjaardag van RainbowHouse Brussel

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Evenementen Getagged

Tijdens dit verjaardagsweekend van RainbowHouse Brussels zullen er gedurende de drie dagen tal van activiteiten plaatsvinden. Op zaterdag 30 oktober 2021 zal een feestelijke en kleurrijke avond plaatsvinden in RainbowHouse Brussel en zullen al onze gemeenschappen, verenigingen en hun bondgenoten vanaf 18.30 uur welkom zijn om samen te toosten op en te vieren dat RainbowHouse Brussel 20 jaar bestaat. Een zeer mooie line-up op het programma, in samenwerking met onze verenigingen:

  • 18.30 uur: Zang uit het Brussels koor
  • 18.45 uur: Toespraken van onze historische pioniers 💜
  • 19.00 uur: Brute en Bo Waterschoot (door Pullet Rocks)
  • 19.45 uur: Sonya Henderson
  • 20:30 uur Mamaliga Orkestar (door Balkan Party LGBTQIA+)
  • 21.15 uur: Dj Balkan Party
  • 22.30 uur: DJ Michel (door Belgium Bear Pride)
  • 00.00 uur: DJ Melissa Juice

Klaar om te dansen? Kom dan mee! Vergeet niet dat de festiviteiten het hele weekend duren.

Het programma van vrijdag 29/10: https://fb.me/e/4aPCIRJ8X
Het programma van zondag 31/10: https://fb.me/e/1hSCr7Yct

Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van de 20e verjaardag van het RainbowHouse Brussel. Dit project wordt gefinancierd door Equal.Brussels, de Stad Brussel, de COCOF en de Federatie Wallonië-Brussel. Toegang tot de RainbowHouse is alleen mogelijk op vertoon van het Covid Safe Ticket.

http://rainbowhouse.be/fr/

Date
30/10/2021

Venue
RainbowHouse – Kolenmarktstraat 42 1000 Brussel