Er wordt gewerkt aan een nieuwe videoclip!

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Nieuws

Tijdens de quarantaine, vond Sing Out Brussels! zichzelf opnieuw uit door twee muziekvideo’s te maken. Deze spannende ervaring wordt dit seizoen voortgezet.

Dankzij de clips voor “Dancing on my own” en “Can’t stop the feeling” kon ons koor hun muziek delen, hun waarden uitdragen en een nieuw publiek bereiken. Hoewel we vooral niet kunnen wachten om weer op het podium te staan, willen we dit soort projecten ook dit seizoen voortzetten.

Sing Out mag zich gelukkig prijzen met Julie Janssens, opgeleid in de filmindustrie. Julie is de coördinator van het videoproject. In dit stadium vertellen we je nog even niets over het gekozen nummer of het thema. Geen spoilers!

Net als vorig seizoen zal dit project participatief zijn. Enkele vrijwillige koorzangers hebben al deelgenomen aan brainstormsessies onder leiding van Julie om de emoties te bespreken die het lied bij hen oproept. Toekomstige sessies zullen helpen het team te inspireren en , vervolgens de leiding te nemen over het schrijven van het script. Scouting voor het filmen vindt dan plaats in december.

Sing Out zal het nummer in januari opnemen in de studio. In tegenstelling tot vorig jaar zullen de koorleden niet alleen thuis opnemen met hun telefoon, maar wordt het koor samengebracht in een grote Brusselse opnamestudio. De opnames zijn gepland voor februari-maart, voor een uitzending in mei, in het kader  van Belgian Pride.

Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van de voortgang van dit project!