Een lenteconcert in Elzenhof

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Nieuws

Sing Out Brussels! zong enkele liedjes ter gelegenheid van de inhuldiging van de gerenoveerde gebouwen van het GC Elzenhof in Elsene, waar onze repetities plaatsvinden.

Sinds september 2021, Sing Out Brussels! herhaalt elke woensdagavond in GC Elzenhof, Kroonlaan in Elsene. Dit Nederlandstalige culturele centrum heeft zojuist zijn gebouwen en zijn tuin volledig gerenoveerd. Om deze nieuwe faciliteiten in te huldigen, organiseerde het Elzenhof-team de “Spring Fever”, een feestdag.

Onder een prachtige lentezon kon het publiek genieten van concerten van muziekgroepen en evenementen georganiseerd door artists in residence.

Sing Out Brussels! stond op het programma! We zongen bij deze gelegenheid vier nummers uit ons repertoire. Zingen in de open lucht zonder versterking is altijd een uitdaging, maar het publiek genoot duidelijk vol energie en plezier van dit mini-concert.

Een goede oefening, enkele weken voor onze show “Dance with Pride” in het Cultureel Centrum van Ukkel!