Sing for Life

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Evenementen Getagged

Ter gelegenheid van Wereld AIDS Dag presenteert Tapalanote, powered by BGS, samen met Punch Art en Sing Out Brussels! SING FOR LIFE. Tapalanote organiseert dit liefdadigheidsevenement al enkele jaren met als doel geld in te zamelen om het werk van LGBTIQ+ organisaties en projecten in België te ondersteunen. Dit jaar staan de drie Brusselse LGBTIQ+ koren voor het eerst samen op het podium.

De opbrengst van de twee concerten gaat integraal naar GrIS Wallonie Bruxelles, als ondersteuning van hun werk om seksuele geaardheid en genderidentiteit bespreekbaar te maken bij jongeren en homo-, bi- en transfobie te bestrijden.

Waar ? Maison du Peuple de Saint-Gilles (Parvis de Saint-Gilles)

Wanneer ? Zaterdag 3 december om 16u en 20u

Tickets : https://www.billetweb.fr/sing-for-life2022