Santé op de chaussée

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Evenementen Getagged

Het nieuwe jaar is alweer in zicht. Ook voor GC De Maalbeek! Dat betekent dat het ook tijd is voor Santée op de Chaussée! Ondertussen is onze nieuwjaarswandeling vol animatie een ware Etterbeekse traditie geworden. Op vrijdag 13 januari kan je genieten van een avond gevuld met goddelijk gezang van het Sing Out Brussels! koor, indrukwekkende luchtacrobatie, slam poetry van Philip Meersman, een interactief spel en swingende muziek van Peperkoek Foundation om 2022 volledig van je af te dansen!

! We werken met tijdssloten. De avond start om 17:15 en elk half uur kan er een groepje vertrekken. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur in totaal.

GC De Maalbeek

Generaal Lemanstraat 118

1040 Etterbeek

Vrijdag 13/01/2023, vanaf 5.15 pm

Tickets (gratis) : Reservatie hier