Santé op de chaussée!

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Nieuws

Sing Out Brussels! nam deel aan “Santé op de chaussée”, het nieuwjaarsfeest van GC De Maalbeek, het cultureel centrum waar onze repetities tijdens onze eerste drie seizoenen plaatsvonden.

“Santé op de Chaussée” is het nieuwjaarsfeest van GC De Maalbeek (Etterbeek), waar Sing Out de eerste drie seizoenen heeft gerepeteerd. Er wordt momenteel gewerkt aan onze repetitiezaal en we hopen terug te keren als deze klaar is. 

©beyond.the.eububble (Instagram)

“Santé op de chaussée” is een promenadeshow. Het publiek gaat mee naar verschillende kleine concerten. Nous avons ainsi présenté cinq mini-concerts successifs dans la Parketzaal. We presenteerden vijf opeenvolgende miniconcerten in de Parketzaal.

Het was een goede oefening en gaf onze koorleden een kans om na de kerstvakantie samen te komen. De avond werd afgesloten met een borrel verzorgd door Peperkoek Foundation, een vrolijke bende die het beste van verschillende muziekstijlen laat samensmelten: Balkan, klezmer en New Orleans.