Brussels Pride Week

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Evenementen Getagged

Ter gelegenheid van de Pride Week biedt Sing Out Brussels! (The Fabulous Queer Choir) u een voorproefje van haar show “School’s out” die op 10 juni wordt gepresenteerd in het Cultureel Centrum van Ukkel.

Met dit project brengen we momenten uit je tienerjaren en schoolleven tot leven door middel van liedjes over verschillende thema’s, vanuit een LGBTQ+ standpunt: eerste keren, rebellie, vriendschap, dromen, de zoektocht naar je eigen identiteit, coming out, sociale verwachtingen, en nog veel meer… Met deze show willen we de ervaringen van LGBTQI+ mensen op school verkennen op een leuke, spannende en, naar we hopen, meeslepende manier!

19/05/2023 – 19:30

Grands Carmes

Rue des Grands Carmes 20/22

1000 Bruxelles