Concert in Sint-Pieters-Woluwe

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Evenementen Getagged

Op dinsdag 21 mei nemen Sing Out Brussels! en artiest Biche de ville deel aan een avond georganiseerd door de gemeente Sint-Pieters-Woluwe om de LGBTQIA+ rechten onder de aandacht te brengen, op initiatief van de diensten Mensenrechten en Gelijke Kansen.

Op het programma:

    • Vanaf 19u00 (met toegang tot de bar) zullen verenigingen hun stands opzetten om hun activiteiten voor de rechten van LGBTQIA+-gemeenschappen toe te lichten;
    • Om 20u00 treedt het koor “Sing Out Brussels” op, waarvan de leden de diversiteit van LGBTQIA+-mensen in Brussel weerspiegelen, met meer dan 20 verschillende nationaliteiten en 15 talen. Dit koor biedt ons een unieke muzikale ervaring met Franse en internationale nummers over vrijheid, openheid en respect. Deze sprankelende show is de gelegenheid om onze harten en stemmen te verenigen om interculturaliteit en beter samenleven te vieren. Na het koor volgt nog een poëtische en indringende slam performance van de Belgische artiest Biche de Ville, die zijn wereld, zijn gedachten en emoties zal delen met ons.

Wanneer? Dinsdag 21 mei 2024 om 20u

Gratis toegang na reservatie

Where? W-Hall – Ch. Thielemanslaan 93 1150 Sint-Pieters-Woluwe

Infos & tickets: Online reservatie of 02/773.05.62.