Onze juni show in voorbereiding in Hastière

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Nieuws
spectacle

Om ons voor te bereiden op onze show in juni, ging ons koor een weekend naar Hastière. Op het programma: liedjes en choreografieën leren. Zoals altijd in een geweldige sfeer.

Tijdens dit weekend in een grote lodge in Hastière, vlakbij Dinant, maakten de 40 koorzangers gebruik van verschillende activiteiten. Allereerst repetities om de nieuwste liedjes uit het repertoire van onze Dance With Pride-show te leren die op 11 juni 2022 zal plaatsvinden in het Cultureel Centrum van Ukkel. Daarna leer je de choreografieën die bij verschillende van onze liedjes horen.

We namen ook de tijd om een ​​mooie wandeling midden in de natuur te maken. De koorzangers woonden ook verschillende informatiesessies bij, over de opnames van onze volgende videoclip in maart, over de voortgang van onze show in juni en nu al over het thema en de rode draad van onze show in juni 2023. Tijdens het weekend konden we ook nieuwe vocale technieken nogal ongebruikelijk.

Last but not least hadden we dit weekend onze eigen chef in de keuken. Charlotte Lambertini (Apus & les Cocottes Volantes) bereidde voor ons heerlijke vegetarische maaltijden aangepast aan elke zanger.

Dit werkweekend was ook een mooi moment van emoties. Door twee dagen en twee nachten het dagelijkse leven te delen, smeden onze zangers sterke banden. En die vriendschap versterkt de schoonheid van de muziek die we maken. Er waren een paar tranen van vreugde tijdens onze laatste repetitiemomenten…