Kerstmis met Sing Out Brussels!

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Nieuws

Het is een kersttraditie geworden voor ons koor. We zingen een paar nummers tijdens het Winter Vox festival dat wordt georganiseerd als onderdeel van Winterpret in Brussel.

In het kader van het maandenlange Winterpret in het historische centrum van Brussel treden elke zaterdag en zondag Brusselse koren op tijdens het Winter Vox festival, met concerten op het Sint-Katelijneplein, vlakbij de Zwarte Toren.

Dit concert is een traditie voor Sing Out Brussels! Het geeft ons de kans om nog één keer samen te komen voor de feestdagen, een paar kerstliederen te zingen en een glas glühwein te delen met de zangers en ons publiek. Dit jaar was het ook het eerste concert voor verschillende koorleden die al sinds begin november bij de groep zijn!

Een paar dagen na het concert kwamen we samen in Elzenhof, het culturele centrum waar we elke woensdag repeteren, voor een kerstmaaltijd. We deelden heerlijk eten, zongen een paar kerstliedjes en vierden het met karaoke.

Of je nu kerst viert of niet, of je van kerst houdt of niet, we hopen dat je de kans krijgt om deze feestdagen door te brengen met de mensen die iets voor je betekenen, zoals wij het geluk hadden te doen tijdens deze evenementen. Have yourself a merry little Christmas!