Sing Out Brussels! op het Hand in Hand festival in Bristol

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Nieuws

In augustus 2024 zal ons koor deelnemen aan het Hand in Hand festival van LGBTQI+ koren uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Dit tweejaarlijkse evenement is ook een gelegenheid om het Various Voices festival te promoten dat we in 2026 in Brussel organiseren.

Dankzij de contacten die zijn gelegd tijdens het Europees LGBTQI+ korenfestival Various Voices in Bologna in juni 2023, is Sing Out Brussels! uitgenodigd om deel te nemen aan het regionale Hand in Hand festival, dat sinds 2013 wordt georganiseerd door koren uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ongeveer vijftig koren nemen deel aan dit festival. Sing Out Brussels! is het enige continentale koor dat deelneemt.

Het festival is natuurlijk een gelegenheid om een paar concerten te geven, deel te nemen aan muzikale workshops, bij te praten met koorleden die we al kennen en nieuwe te ontmoeten. Maar we maken ook van de gelegenheid gebruik om het Europese festival van LGBTQI+ koren Various Voices te promoten, dat we in 2026 in Brussel organiseren!

Hartelijk dank aan het Hand in Hand festival team voor deze uitnodiging, die ons eert en ons met trots vervult.

Lees het artikel over onze aanwezigheid op de Hand in Hand festival website