The Wall in My Head – Onze nieuwe video

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Nieuws

We zijn verheugd om ons nieuwe video met jullie te delen. The Wall in My Head, opgenomen in Jet Studio, is een eerste glimp van een nieuw album van Sing Out Brussels!

“School’s out – Het album” bevat de zeven nummers die afgelopen oktober zijn opgenomen in Jet Studio en nog zes nummers van onze liveshow in juni 2023, zorgvuldig geremasterd door onze geluidstechnicus.

De video is een eerste glimp van het album en vereeuwigt de muziek en de boodschap van de liveshow School’s Out uit 2023, waarin we onze eigen verhalen over opgroeien als queer kids deelden en de ervaringen van LGBTQI+ jongeren vandaag de dag belichtten.

Om een idee te krijgen van hoe de studio-opname voor het koor was, kun je onze video achter de schermen van The Wall in My Head bekijken.

Het liedje, uit de musicalhit Everybody’s Talking About Jamie, vertelt het verhaal van een jongen met een droom om dragqueen te worden. Te veel kwetsende woorden hebben zich in zijn hoofd opgehoopt en nu moet Jamie een manier vinden om de muur te beklimmen en zijn identiteit te accepteren.

Op zoek naar meer muziek?! Draag bij aan onze fundraiser voor exclusieve vroege toegang tot ons aankomende album, School’s Out!

Spotify-gebruiker? Vrees niet! Ons album zal binnenkort publiekelijk beschikbaar zijn voor streaming. Houd deze ruimte in de gaten…