School’s out

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Evenementen Getagged

Onze volgende show zal thema’s behandelen die specifiek zijn voor adolescentie en school, vanuit een LGBTQI+-hoek: eerste keren, rebellie, vriendschap, dromen en hoop, zelfontdekking, coming out, sociale druk… Om deze show te schrijven, baseerden we ons op de getuigenissen verzameld tijdens gesprekstafels georganiseerd binnen het koor. Met deze show willen we ons publiek aanmoedigen om vragen te stellen over de plek op school die gereserveerd is voor LGBTQI+’ers. We zouden ook graag een schoolpubliek kunnen aanspreken, maar eerst willen we ons amuseren met een gloednieuw repertoire waar we in september mee aan de slag gaan

Lees het artistiek dossier van het projekt

Wanneer ?

10/06/2023 – 20h

Infos & Tickets : www.singout.brussels

Waar ?

Centre culturel d’Uccle

Rue Rouge 47

1180 Uccle